Säljande influencer och ambassadör

Vill du vara med och bygga ett av Sveriges starkaste varumärken? Är du dessutom lite av en influencer, är säljande och social, då ska du söka jobb som ambassadör hos oss på Vattenfabriken.

 

Vi som jobbar på Vattenfabriken har en passion för vatten och är helt övertygade om att även du blir en vattennörd som smakar skillnaden - på vatten och vatten. Precis som våra kunder gör. Alla jobbar hårt för företagets framgång, vi lyssnar på varandra, det finns gott om utrymme för alla på alla håll och kanter, inte bara högt i tak. Vi är som en enda stor familj! Ena dagen är inte den anda lik och vi kan nog kalla oss överraskningarnas företag. Inte bara för att vi överraskar oss själva varje dag med nya idéer, kunder och breddade marknadsandelar, våra kunder blir överraskade av vårt vatten. Så gott! 

 

Vattenfabriken i Oskarström är Sveriges nyaste och mest moderna vattenfabrik, med en yta på  ca 9 000 kvm och tjugotalet anställda. Verksamheten startade 2018 och nästa år beräknas omsättningen ligga på mellan 50 - 70 miljoner. Eftersom vatten är viktigt, inte bara för oss, utan för mångas överlevnad, så stöttar vi världsorganisationen WaterAid, som arbetar för rent vattten till alla. En viktig del för oss är idrotten, hälsa och att röra på sig. Därför är vi med och sponsrar bl.a wakepark och padelsporten. Vi tänker stort! Större! Vi var tex. först ut med att tappa vatten på flaskor av 100% återvunnen PET. 

 

Via våra varumärken ecowtr, springwtr och Crystal Water marknadsför vi oss på marknaden. I vinter lanserar vi ytterligare ett varumärke.  I fabriken tappar vi allt från världens dyraste vatten, ett glaciärvatten från Grönland, till världens bästa smaksatta vatten från vår egen källa, Mareds källan. Ja, vi vann faktiskt pris för det 2019. I vår tillverkning har vi även EMV vatten till några av Sverigs största livsmedelsgrossister och Private Label, till de företag som vill profilera sig med egna etiketter på vattenflaskor. 

 

Nu söker vi dig som vill vara ambassadör för våra varumärken och besöka butiker i den stad du bor i, medverka vid event och sprida kännedom om oss på social medier. 

 

Du ska vara social, ha ordningssinne och våga ta för dig. I dina besök i butikerna kommer du att representera Vattenfabriken. Ditt uppdrag består bl.a  av att fylla på varor i hyllor och våra kylar, anordna butiksdemonstrationer, göra inlägg på utvalda sociala kanaler och medverka vid olika event. Det är grunden i tjänsten, sen vill vi att du ska vara med och utveckla den till vad du tycker är ett toppjobb. 

 

Är du student eller kanske idrottare på lite högre nivå som vill ha ett jobb där du kan anpassa dina arbetstider samt vara en del i vår framgångssaga. Jobba hos oss! 

 

Tjänstens omfattning varierar och vi tillämpar provanställning. 

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: 

 

info@vattenfabriken.org 

Rubrik i mailet: Ambassadör 

Hit skickar du även eventuella frågor kring tjänsten. 

 

Sök nu, urval sker fortlöpande! 

Vattenfabriken Oskarström AB
Allégatan 1
313 32  OSKARSTRÖM

Tel: 035 -130 530

info@vattenfabriken.org

  • Facebook
  • Instagram